| Syddanmark Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Nils Sjøberg

Journalist, cand. pæd. ekstern lektor SDU

Telefon24240557

Emailsjoeberg.nils@gmail.com

   

Nils Sjøberg har et stort engagement i Radikale Venstre og har været medlem i knap 40 år. Han er spidskandidat til regionsvalget i Region Syddanmark.

Nils Sjøberg er ekstern lektor ved Syddansk Universitet i Odense.

Han er forfatter til lærebogen Integration og Demokrati, 2015, og den radikale debatbog Tilbage Til Rødderne, 2008.

Nils Sjøberg er uddannet bachelor i teologi med bifag i religionshistorie, folkeskolelærer, journalist og cand.pæd. ved Danmarks Pædagogiske Universitet.

Han har tidligere været underviser ved Mediehøjskolen og lektor i pædagogik ved pædagog- og læreruddannelserne i Haderslev, Aabenraa og Kolding. Han har også været gæsteunderviser og censor ved seminarierne i Esbjerg, Odense og Jelling.

Privat er Nils Sjøberg bosat i Kolding. Han er gift og far til Jakob, 30, og Anders, 27.

Nils Sjøberg, Regionsvalget i Region Syddanmark

Socialpolitik - 18.11.2017

PSYKOLOGHJÆLP TIL UNGE

Mennesker med mentale udfordringer har brug for hjælp så tidligt som muligt. Det er derfor glædeligt, at Radikale Venstre med rådmand i Odense, Susanne Ursula Crawley Larsen, i spidsen har sikret gratis psykologhjælp til unge på ungdomsuddannelserne.     Det er et forslag der ligger tæt på os alle radikales hjerte, fordi vi i dette forslag også kan hjælpe lige netop de unge som ikke har det hårdt nok til at skulle i et intensivt forløb, men har brug for en samtale med professionelle, som kan tilbyde god forebyggende behandling.   Læs mere
Nils Sjøberg

Miljø - 17.11.2017

RED DRIKKEVANDET NU

Nye undersøgelser fra flere fynske vandværker viser, at vandet er mere forurenet end man havde frygtet. Ansvarsfulde vandværksfolk har for længst advaret politikerne om den i gang værende forurening. Udover kemikalierne bentazon og glyphosat har de nu også fundet det forbudte sprøjtemiddel desphinyl-chloridazon i flere boringer. Alt sammen stoffer som kan være skadelige for fostre i selv mindre koncentrationer.     Læs mere
Nils Sjøberg