Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Syddanmark

Profil

Nils Sjøberg
Tlf: 24240557
Region Syddanmark
Østjyllands Storkreds
Hedenstedkredsen
Profil
Følg @

Arbejdsmarked - 06.06.2017

Grænsen skal åbnes

LÆSERBREV: Jan Køpke Christensen, nu medlem af Nye Borgerlige, efterlyser den 1. juni i Jydske Vestkysten argumenter for at fjerne grænsekontrollen. Det sker samtidig med, at han harcelerer mod alt, hvad der er udefrakommende: ”Masseindvandringen”(som han kalder det) og ”overkriminalitet blandt især ikkevestlige efterkommere”. Vi kender alle synspunkterne.

Læs mere
Nils Sjøberg

Sundhed - 31.05.2017

Styrk psykiatrien

LÆSERBREV: Der er mange årsager til at et menneske har mentale udfordringer. Uanset hvilken, så er der brug for at styrke psykiatrien både på det forebyggende og på det helbredende plan. Det kræver handling nu. Alt for mange i kø for at få hjælp. Det viser udsagn fra flere psykiatere. Størst er problemet blandt unge. Derfor bør regionsrådet allerede ved efterårets budgetplanlægning sikre, at den maksimale ventetid på udredning og behandling til alle børn og unge i Børne- Ungdomspsykiatrien bliver højst en måned.

Læs mere
Nils Sjøberg