Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre i Syddanmark

PSYKOLOGHJÆLP TIL UNGE

Mennesker med mentale udfordringer har brug for hjælp så tidligt som muligt. Det er derfor glædeligt, at Radikale Venstre med rådmand i Odense, Susanne Ursula Crawley Larsen, i spidsen har sikret gratis psykologhjælp til unge på ungdomsuddannelserne.  

 

Det er et forslag der ligger tæt på os alle radikales hjerte, fordi vi i dette forslag også kan hjælpe lige netop de unge som ikke har det hårdt nok til at skulle i et intensivt forløb, men har brug for en samtale med professionelle, som kan tilbyde god forebyggende behandling.

 

Tilbuddet er så godt, at det bør indføres på samtlige ungdomsuddannelser i Syddanmark.

 

Målet er, at det kan fungere så let og ubureaukratisk, at det ikke er nogle hindringer for at unge at få hjælp hos en psykolog.

 

Som radikale håber vi med dette initiativ kan medvirke til at gøre psykiske sygdomme til et mindre tabu, så flere søger hjælp tidligere.